Over Ribouw

Met ons team van 10 vakprofessionals en door onze ruime ervaring kunnen wij u goed adviseren in alles dat om bouwen gaat!

Ribouw denkt met u mee!

Wij geloven dat door een nauwe samenwerking met u als klant de beste resultaten worden behaald. Daarom werken wij al meer dan 12,5 jaar op die manier! Door onze professionele en doortastende aanpak hebben wij al meer dan 700 projecten met succes opgeleverd!

Ook hanteren wij een hoge en constante kwaliteitsstandaard voor al ons werk. Door een efficiënte manier van werken kan deze kwaliteit gerealiseerd worden zonder dat u de hoofdprijs betaald. Zo bent u als klant verzekerd van een mooi eindproduct voor een prima prijs.

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Alleen op die manier kunt u ervaren hoe fijn het is om samen te werken met Ribouw!

Onze kernwaarden

Vakwerk

Wij hanteren een hoge standaard voor al het werk dat wij leveren. Het is daarom niet zomaar dat wij dit vakwerk noemen!

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring komen wij niet snel voor een verrassing te staan. Wij kunnen u daarnaast goed informeren over de mogelijkheden.

Passie

Wij hebben een passie voor het opleveren van mooie projecten. Wij helpen u daarom graag verder met uw project!

Dynamisch

Flexibiliteit en dynamiek staan bij ons hoog in het vaandel. Dit merkt u door onze pragmatische aanpak in kritieke situaties.

Professioneel

Aan ons heeft u een professionele partner voor al uw bouw- en verbouwprojecten. Wij zijn trouw aan ons woord!

Daadkrachtig

Wij nemen initiatief, houden van aanpakken en komen onze beloftes na. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Onze speerpunten

Wij houden ervan u te ontzorgen in uw (ver)bouwing. Door met ons samen te werken bent u verzekerd van een eindproduct dat luxe uitstraalt en een proces dat vloeiend verloopt. Wij blinken uit in het verbouwen van uw huis, het plaatsen van een aanbouw, het plaatsen van dakkapellen, veranda’s, tuinkamers en nog veel meer!

U ontzorgen op het gebied van bouwen, daar worden wij blij van! U geeft aan wat uw wensen zijn en hoe u het er graag uit wilt laten zien. Wij maken een offerte op met een inschatting van de bouwtermijnen. Bent u benieuwd geworden? Neem contact met ons op!

  • Voorzien van goed advies
  • We denken graag met u mee
  • Vertalen uw ideeën in oplossingen op maat

Erkend leerbedrijf

Ribouw is een erkend leerbedrijf van Volandis. In de praktijk begeleidt en beoordeelt een leermeester van Ribouw leerlingen die een beroepsopleiding in de bouw volgen. Ook zal deze leermeester de voortgang van de leerling bijhouden, door onder andere functioneringsgesprekken en de leerling te beoordelen.

Ribouw helpt jou jezelf te ontwikkelen tot professionele vakkracht in de bouw! Bekijk ook onze vacatures.

Meer weten? Dat kan! Neem contact op, of kijk op de website van Volandis.

Referenties

Hieronder vindt u een aantal van onze projecten. Natuurlijk hebben wij er nog veel meer succesvol afgerond,
klik hier voor meer referenties.

Vacatures

Wij zijn doorlopend op zoek naar ZZP vaklieden, zoals timmermannen, stucadoors, tegelzetters etc.